Η AR τεχνολογία φέρνει τους ήρωες των Johnnie Walker “A Song of Ice” και Johnnie Walker “A Song of Fire” στο κινητό σας!

Related

Apple Special Event στις 4 Μαρτίου στη Νέα Υόρκη

Η Apple μόλις ανακοίνωσε ένα special event στη Νέα Υόρκη για τις 4 Μαρτίου 2026, στις 16:00. Το branding “special Apple Experience” δείχνει ότι δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο keynote. Αντίθετα, η Apple ετοιμάζει μια πιο προσωπική παρουσίαση για τα ΜΜΕ, με πιθανές ανακοινώσεις νέων συσκευών. Παρόμοιες συναντήσεις θα γίνουν και σε Σανγκάη και Λονδίνο.

Shein: Στο μικροσκόπιο της Κομισιόν για πώληση παράνομων προϊόντων

Για τον εθιστικό σχεδιασμό της, την έλλειψη διαφάνειας των συστημάτων προτάσεων, την πώληση παράνομων προϊόντων, συμπεριλαμβανομένου υλικού σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών, μπαίνει η Shein στο μικροσκόπιο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Πιο συγκεκριμένα, η έρευνα θα επικεντρωθεί στους ακόλουθους τομείς: • Στα συστήματα που έχει θεσπίσει η Shein για τον περιορισμό της πώλησης παράνομων προϊόντων στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Daniela Idi, Marketing Director Motorola EMEA: “Η συνέπεια είναι πολύ σημαντική για τον καταναλωτή”

Σε μια εποχή όπου η αγορά των smartphones χαρακτηρίζεται από έναν ολοένα και πιο έντονο ανταγωνισμό, η γνωστή μας Motorola φαίνεται να επαναπροσδιορίζει τους κανόνες του “παιχνιδιού” στην Ευρώπη, έχοντας μια σταθερή φιλοσοφία και στρατηγική τα τελευταία χρόνια, η οποία την έχει φέρει ξανά στο προσκήνιο.   Δεν πρόκειται πλέον για μια απλή μάχη τεχνικών

Apple AR Smart Glasses: Πιθανό λανσάρισμα το 2028

Η μάχη στα AR smart glasses φαίνεται πως μόλις ξεκινά. Η Meta ετοιμάζεται να φέρει στην αγορά καταναλωτική έκδοση των Orion, ενώ η Apple δουλεύει αθόρυβα πάνω στη δική της πρόταση. Και τώρα έχουμε ένα πιθανό χρονοδιάγραμμα. Σύμφωνα με νέα αναφορά της εταιρείας ερευνών Omdia , τα AR smart glasses της Apple ενδέχεται να κυκλοφορήσουν

Alibaba: Αποκαλύπτει το νέο μοντέλο ΑΙ Qwen3.5

Τη νεότερη σειρά μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης, με βελτιωμένες δυνατότητες κυκλοφόρησε η Alibaba, καθώς αντιμετωπίζει εντεινόμενο ανταγωνισμό στον χώρο της τεχνητής νοημοσύνης της Κίνας. Το μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης Qwen3.5 διατίθεται σε ανοιχτή έκδοση, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να το κατεβάζουν, να το χρησιμοποιούν, να το ρυθμίζουν και να το αναπτύσσουν στη δική τους υποδομή. Η

LG XBOOM DXL7T: Απόκριες on full volume 

Η πιο ξέφρενη περίοδος του χρόνου έφτασε και μαζί της φέρνει μεταμφιέσεις, χορό και ατελείωτα πάρτι. Από τα αποκριάτικα house parties μέχρι τις αυθόρμητες συγκεντρώσεις σε αυλές, ταράτσες και εξωτερικούς χώρους, ένα στοιχείο παραμένει πάντα απαραίτητο: η μουσική που ανεβάζει τη διάθεση. Το LG XBOOM DXL7T της LG Electronics έρχεται φέτος να δώσει ρυθμό σε

Galaxy A27: Εμφανίστηκε στη βάση GSMA IMEI

Η σειρά Galaxy A της Samsung παραμένει από τις πιο σημαντικές στη μεσαία και οικονομική κατηγορία. Τους τελευταίους μήνες ακούμε συνεχώς για τα Galaxy A37 και A57. Για το Galaxy A27, όμως, επικρατούσε σιωπή. Μέχρι τώρα. Μια νέα καταχώριση στη βάση δεδομένων IMEI βάζει τέλος στα σενάρια περί ακύρωσης της συσκευής και επιβεβαιώνει ότι το

Oppo Find N6: θα κυκλοφορήσει με 7πύρηνο Snapdragon;

Η αγορά των foldables το 2026 δεν θα περιστρέφεται μόνο γύρω από το φημολογούμενο iPhone Fold της Apple. Ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά φαίνεται πως θα είναι το νέο Oppo Find N6 της Oppo . Και οι τελευταίες διαρροές δείχνουν ότι δεν θα παίξει απλώς για συμμετοχή, αλλά για κορυφή. Το ενδιαφέρον είναι πως

Xiaomi 18: ξεκάθαρη αναβάθμιση σε επιδόσεις

Η σειρά Xiaomi 18 αρχίζει να διαμορφώνεται μπροστά μας και, αν ισχύουν οι τελευταίες πληροφορίες, μιλάμε για μια ξεκάθαρη αναβάθμιση σε επιδόσεις, αυτονομία και φωτογραφία. Δεν πρόκειται για μια απλή ετήσια ανανέωση. Η Xiaomi φαίνεται να ετοιμάζει κάτι πιο επιθετικό. Μετά τα πρώτα renders που κυκλοφόρησαν στο Weibo , νέες διαρροές ρίχνουν φως σε οθόνες

Τι συνδέει τα drones, με το διάστημα και με 4,3 τρις. δολάρια

Οι ιδιωτικές εταιρείες πρωτοπορούν σε πέντε κρίσιμα πεδία τεχνολογικής καινοτομίας, από διαστημικά κέντρα δεδομένων έως AI στην υγεία, με ισχυρή επενδυτική στήριξη ύψους 4,3 τρισ. δολαρίων σε dry powder. Από τα κέντρα δεδομένων σε τροχιά γύρω από τη Γη μέχρι τα αυτόνομα οχήματα και τα εργαλεία με τεχνητή νοημοσύνη, οι ιδιωτικές εταιρείες βρίσκονται στην πρώτη

Τεχνητή Νοημοσύνη στη μουσική: Γιατί 13,4 εκατ. AI κομμάτια κατέβηκαν από τις πλατφόρμες

Η ραγδαία ανάπτυξη της παραγωγικής Τεχνητής Νοημοσύνης μεταβάλλει με ταχύτητα τον τρόπο παραγωγής και διάθεσης πολιτιστικού περιεχομένου, επαναφέροντας στο προσκήνιο θεμελιώδη ζητήματα πνευματικών δικαιωμάτων, διαφάνειας και θεσμικής προστασίας της ανθρώπινης δημιουργίας. Σε αυτό το περιβάλλον, η συζήτηση για τα όρια και τους κανόνες χρήσης της AI αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα για τα μέσα και τους δημιουργούς.

Τεχνητή νοημοσύνη: H Ευρώπη μένει πίσω – Θα χάσει το τρένο της νέας εποχής;

Στην πρόσφατη διεθνή διάσκεψη για την υπεύθυνη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης στον στρατιωτικό τομέα, στην Ισπανία, μόλις 35 από τις 80 χώρες κατέληξαν να συνυπογράψουνε μια κοινή διακήρυξη αρχών. Μεταξύ αυτών ήταν και οι ευρωπαϊκές. Φαίνεται όμως ότι οι Ευρωπαίοι δεν έχουν αντιληφθεί τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης. Ανάμεσα στις απουσίες ξεχώρισαν δύο παγκόσμιες στρατιωτικές

Share

Το Johnnie Walker παρουσιάζει ένα διασκεδαστικό feature για τις δύο συλλεκτικές εκδόσεις του από τη συνεργασία με το τηλεοπτικό δίκτυο HBO, το  “A Song of Ice” και  το “A Song of Fire” που θα ενθουσιάσει τους φανατικούς θαυμαστές της σειράς και όχι μόνο. Χάρη στην AR τεχνολογία, ο Ανταρόλυκος και ο Δράκος «ζωντανεύουν» από τις φιάλες στις οθόνες των κινητών τηλεφώνων.

Τα δύο νέα αυτά σκοτσέζικα ουίσκι, αντικατοπτρίζουν την περίπλοκη σχέση μεταξύ των δύο Οίκων Stark και Targaryen, της βραβευμένης τηλεοπτικής σειράς του HBO, με έμβλημα των Ανταρόλυκο και τον Δράκο αντίστοιχα. 

Οι φίλοι της σειράς και του κορυφαίου Scotch ουίσκι παγκοσμίως, μπορούν να ζήσουν τη νέα αυτή AR εμπειρία μπαίνοντας από το κινητό τους στο www.got.johnniewalker.com. Αυτό που χρειάζεται να κάνουν στη συνέχεια μέσα από το digital αυτό περιβάλλον, είναι να σκανάρουν με το κινητό τους τη συλλεκτική φιάλη και να δουν ένα από τα δύο μυθικά πλάσματα να παίρνει «σάρκα και οστά» στην οθόνη τους. Μέσω της εμπειρίας AR, οι χρήστες εκτός από την ευκαιρία να μεταφερθούν στον συναρπαστικό κόσμο του Game of Thrones, μπορούν επίσης να απομονώσουν και να κατεβάσουν σκηνές από αυτό που εκτυλίσσεται στο κινητό τους και να μοιραστούν την εμπειρία τους στα social media. 

Ο John Williams, Global Brand Director του Johnnie Walker, δήλωσε: «Η καινοτομία βρίσκεται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας του Johnnie Walker, για εδώ και περίπου 200 χρόνια. Συνεχίζουμε να είμαστε πρωτοπόροι στον χώρο αναζητώντας διαρκώς νέους τρόπους και μεθόδους για να παρουσιάζουμε τα προϊόντα μας στην αγορά». 

 «Με τη χρήση της τεχνολογίας AR, ερχόμαστε να προσθέσουμε ακόμα ένα στοιχείο που θα ενθουσιάσει τους θαυμαστές της σειράς, πηγαίνοντας παράλληλα ένα βήμα παραπέρα την ήδη επιτυχημένη συνεργασία μας με την πιο δημοφιλή τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών. Είμαστε σίγουροι ότι οι φίλοι του Johnnie Walker και του Game of Thrones, θα λατρέψουν αυτό το νέο feature που θα τους δώσει την ευκαιρία να αποκτήσουν το δικό τους μυθικό πλάσμα, εύκολα από τον καναπέ του σπιτιού τους!». 

Το Johnnie Walker A Song of Ice περιλαμβάνει single malts ουίσκι από το Clynelish, ένα από τα βορειότερα αποστακτήρια της Σκοτίας, προσδίδοντας μια έντονη φρεσκάδα στο τελικό απόσταγμα. Αυτό το νέο ουίσκι εμφιαλώνεται στους 40.2% αλκοολικούς βαθμούς και ο εντυπωσιακός σχεδιασμός της φιάλης, με τις μπλε-γκρι αποχρώσεις του προσομοιάζουν τον παγωμένο Βορρά της δημοφιλούς σειράς -που φημίζεται για τα αρκτικά τοπία και τους χειμώνες με έντονο πολικό ψύχος.

Το Johnnie Walker Song of Fire έχει πλούσια και γεμάτη γεύση, η οποία αναδεικνύει τις χαρακτηριστικές νότες καπνού από τα malts με βύνη που προέρχονται από το αποστακτήριο του Caol Ila και εμφιαλώνεται στους 40.8% αλκοολικούς βαθμούς. Με τις βαθύ-κόκκινες αποχρώσεις της, εμπνευσμένες από τους τρομακτικούς και με τη φλογερή ανάσα δράκους του Οίκου Targaryen, ο σχεδιασμός της φιάλης αντικατοπτρίζει ένα  συναρπαστικά πύρινο σκηνικό.

Οι δύο αυτές συλλεκτικές φιάλες Johnnie Walker “A Song of Ice” και “Α Song of Fire”, διαδέχονται τη συλλεκτική φιάλη White Walker by Johnnie Walker, που λανσαρίστηκε το 2018. Είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα, σε περιορισμένο αριθμό και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων με προτεινόμενη τιμή λιανικής των 700ml, τα 36,38€ και 36,52€ με 40,2% και 40,8% αλκοόλ κατ’ όγκο αντίστοιχα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το https://www.johnniewalker.com/el-gr/ 

LG XBOOM DXL7T: Απόκριες on full volume 

Η πιο ξέφρενη περίοδος του χρόνου έφτασε και μαζί της φέρνει μεταμφιέσεις, χορό και ατελείωτα πάρτι. Από τα αποκριάτικα house parties μέχρι τις αυθόρμητες συγκεντρώσεις σε αυλές, ταράτσες και εξωτερικούς χώρους, ένα στοιχείο παραμένει πάντα απαραίτητο: η μουσική που ανεβάζει τη διάθεση. Το LG XBOOM DXL7T της LG Electronics έρχεται φέτος να δώσει ρυθμό σε

Τεχνητή Νοημοσύνη στη μουσική: Γιατί 13,4 εκατ. AI κομμάτια κατέβηκαν από τις πλατφόρμες

Η ραγδαία ανάπτυξη της παραγωγικής Τεχνητής Νοημοσύνης μεταβάλλει με ταχύτητα τον τρόπο παραγωγής και διάθεσης πολιτιστικού περιεχομένου, επαναφέροντας στο προσκήνιο θεμελιώδη ζητήματα πνευματικών δικαιωμάτων, διαφάνειας και θεσμικής προστασίας της ανθρώπινης δημιουργίας. Σε αυτό το περιβάλλον, η συζήτηση για τα όρια και τους κανόνες χρήσης της AI αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα για τα μέσα και τους δημιουργούς.