
Η Oppo φαίνεται πως ετοιμάζει το επόμενο μεγάλο χτύπημα για τις διεθνείς αγορές, φέρνοντας δύο συσκευές που υπόσχονται να λύσουν οριστικά το πρόβλημα της αυτονομίας. Τα Oppo A7 Pro και A7 Pro Max εμφανίστηκαν πρόσφατα στην online βάση δεδομένων του Geekbench, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά ότι η κυκλοφορία τους εκτός Κίνας πλησιάζει επικίνδυνα.
Ίδιοι επεξεργαστές με τις κινεζικές εκδόσεις
Τα στοιχεία από τις μετρήσεις δείχνουν ότι η εταιρεία διατηρεί την ίδια ισχυρή βάση. Το βασικό A7 Pro (μοντέλο CPH2931) εντοπίστηκε με τον επεξεργαστή MediaTek Dimensity 6360 Max. Από την άλλη, το μεγαλύτερο A7 Pro Max (μοντέλο CPH2909) “φοράει” τον Snapdragon 4 Gen 5 της Qualcomm.
Και τα δύο πρωτότυπα που δοκιμάστηκαν διέθεταν 8GB μνήμης RAM και έτρεχαν την έκδοση Android 16, κάτι που σημαίνει ότι θα τα δούμε στα ράφια με το πιο πρόσφατο λογισμικό της αγοράς.
Τεράστιες μπαταρίες και οθόνες που ξεχωρίζουν

Αν η Oppo διατηρήσει τα τεχνικά χαρακτηριστικά της κινεζικής έκδοσης, μιλάμε για δύο πραγματικά «τέρατα» αυτονομίας:
Oppo A7 Pro: Έρχεται με οθόνη AMOLED 6,57 ιντσών (120Hz), κύρια κάμερα 50MP με οπτική σταθεροποίηση (OIS) και μια τεράστια μπαταρία 8.000 mAh με γρήγορη φόρτιση 45W.
Oppo A7 Pro Max: Ανεβαίνει άλλο ένα επίπεδο, με οθόνη AMOLED 6,78 ιντσών, διπλή κάμερα με 50MP βασικό αισθητήρα (OIS) και 50MP ultrawide selfie κάμερα. Το δυνατό του σημείο είναι η ασύλληπτη μπαταρία των 10.000 mAh με ταχεία φόρτιση 80W.

Φυσικά, η εταιρεία ενδέχεται να προχωρήσει σε μικρές αλλαγές στις κάμερες ή στη χωρητικότητα της μπαταρίας για τις διεθνείς εκδόσεις. Ωστόσο, η παρουσία των ίδιων επεξεργαστών δείχνει ότι το βασικό πακέτο θα παραμείνει εξαιρετικά ανταγωνιστικό.
