Image default
Uncategorized

VIVOTEK CC9160-H: Για διακριτική πανοραμική παρακολούθηση εσωτερικών χώρων

H LEXIS Πληροφορική Α.Ε. (www.lexis.gr), επίσημος αντιπρόσωπος της VIVOTEK σε Ελλάδα και Κύπρο από το 2004, παρουσιάζει τη νέα εσωτερικού χώρου IP κάμερα CC9160-H με πανοραμική θέαση 180ο για πληθώρα εσωτερικών χώρων.

Ο διακριτικός σχεδιασμός την καθιστά εξαιρετική επιλογή για εύκολη εγκατάσταση και τοποθέτηση σε τοίχο και κατάλληλη για εφαρμογές όπως εμπορικά καταστήματα, επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχεία, χώρους εκπαίδευσης και  εστίασης. Διαθέτει αισθητήρα 2-megapixel full HD με ανάλυση 1920×1080 στα 30fps, οριζόντια πανοραμική θέαση 180° και κάθετη θέαση 100° με δυνατότητα κάθετης κίνησης του φακού κατά +/-15°. 

Υποστηρίζει το πρότυπο συμπίεσης Η.265 που σε συνδυασμό με τις τεχνολογίες Smart Stream IIΙ και 3DNR βοηθούν στην εξοικονόμηση δικτυακού bandwidth έως και 90% σε σχέση με την παραδοσιακή τεχνολογία H.264 χωρίς Smart Stream. Ενσωματώνει τη λειτουργία WDR Pro (120 dB) για κάλυψη σημείων με έντονη αντίθεση φωτός, ενώ με την τεχνολογία Supreme Night Visibility (SNV) παρέχει υψηλής ποιότητας εικόνα και χρωμάτων σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επιπλέον, διαθέτει digital input, digital output και ενσωματωμένο μικρόφωνο για καταγραφή ήχου σε απόσταση έως 5 μέτρων.

Στα χαρακτηριστικά της κάμερας περιλαμβάνονται επίσης η υποδοχή για κάρτα SD, η τροφοδοσία μέσω Ethernet, η συμβατότητα ONVIF, καθώς και η ιδιαίτερη ευκολία εγκατάστασης, ενώ διαθέτει 3 χρόνια εγγύηση. Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί να παρακολουθεί απομακρυσμένα την περιοχή επιτήρησης από mobile συσκευές μέσω της εφαρμογής VIVOCloud.

Η κάμερα VIVOTEK CC9160-H είναι NDAA compliant, διαθέτει δωρεάν άδεια 1 έτους για το anti-intrusion software της Trend Micro και είναι διαθέσιμη μέσα από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργατών της LEXIS. 

Related posts

Το ταξίδι στο μέλλον του The Ellinikon ξεκίνησε

fiber

Σύναψη Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της Huawei

fiber

Η Data Communication, μέλος του Ομίλου EPSILON NET, ολοκλήρωσε με επιτυχία έργο Microsoft Dynamics 365 Business Central στην Clarke Energy Hellas Α.Ε.

fiber

Η realme κυκλοφόρησε το Smartphone με την ταχύτερη φόρτιση, το GT NEO 3 στην Κίνα, το οποίο φορτίζεται κατά 50% σε 5 λεπτά με την UltraDart 150W φόρτιση

fiber

Το all in one ηχείο της LG XBOOM RNC7 υπόσχεται αξέχαστα πάρτι

fiber

To πρώτο ThinkPad βασισμένο σε Snapdragon ενθουσιάζει

fiber