Image default
MARKET

Christmas Madness keys: Windows 10 Pro στα 9,09 €, Οffice 2016 Pro στα 21,44€ κ.α!

Έχουμε μπει για τα καλά στην Χριστουγεννιάτικη περίοδο και όλα τα καταστήματα – κάθε είδους- κάνουν τις δικές τους προσφορές για όσους αναζητούν τις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς. Σε περίπτωση λοιπόν που ψάχνεστε για για αυθεντικά κλειδιά σε Windows 10 Pro και Office, τότε οι προσφορές του KeysWorlds.com αξίζουν το ενδιαφέρον σας.

Το κατάστημα προσφέρει 35% έκπτωση αυτή την περίοδο σε Windows 10 Proffessional (στα 9.09€) και Windows 10 Home στα 9.74€. Όπως πάντα, για να αποκτήσετε την έκπτωση, χρησιμοποιείτε το κουπόνι: KWBF35 στις αγορές σας και απολαμβάνετε μειωμένες τιμές για Windows 10 και όλες τις εκδόσεις του Office 2016.

Χρησιμοποιήστε λοιπόν το κουπόνι: KWBF35 στα ακόλουθα:

Υπενθυμίζουμε ότι το κατάστημα KeysWorlds.com βρίσκεται στην διαδικτυακή αγορά εδώ και χρόνια πουλώντας αντικείμενα για παιχνίδια MMO, CD keys για video games και λογισμικό, δωροκάρτες κλπ. Τα προϊόντα παραδίδονται σε ψηφιακή μορφή στον χρήστη μέσα σε λιγότερο από 10 λεπτά μετά την ολοκλήρωση της αγοράς, ενώ έχει χτίσει πολύ καλό όνομα για την εξυπηρέτηση πελατών και τις τιμές του.

Πλέον προσφέρει αυθεντικά κλειδιά για τα Windows_10 Pro, Microsoft Office 2016 Professional Plus και Microsoft Office 2019 Professional Plus. Η διαδικασία είναι ιδιαίτερα απλή. Ο χρήστης κατεβάζει τις εκδόσεις των παραπάνω από την Microsoft στον υπολογιστή του (φυσικά δωρεάν) και στη συνέχεια τις ενεργοποιεί με τα κλειδιά που αγοράζει από το κατάστημα KeysWorlds.com.

Η ισχύς αυτών των κλειδιών είναι παγκόσμια και ισχύουν για μια μοναδική συσκευή του χρήστη (αποκλειστικά Windows για τις εκδόσεις του Office).

Υπενθυμίζουμε ότι πρώτα κατεβάζετε τις εκδόσεις στον υπολογιστή σας και μετά τις ενεργοποιείτε με το κλειδί που αγοράσατε.

Σημείωση: κάντε συναλλαγές μέσω PayPal για την προστασία σας.

Σημείωση: Τα Windows/Office κλειδιά προέρχονται από VOLUME LICENSE (VLK) που πουλάει η Microsoft σε επιχειρήσεις. Όσα κλειδιά δεν χρησιμοποιούνται, καταλήγουν σε online πώληση.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ενεργοποίηση ενός PC χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα και παίρνουν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ όλες τις αναβαθμίσεις, χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα.

Σημείωση: Για κάθε απορία, πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω email με το Customer Service: service@keysworlds.com

Related posts

Οι προβλέψεις της Kaspersky για το τοπίο ψηφιακών απειλών του 2020

fiber

«Σβήνει» ο Alpha από το δορυφορικό της Nova

fiber

Huawei: Γιορτάζει τα 10 χρόνια παρουσίας στην Κύπρο

fiber

«Οι σκανταλιάρηδες» θα τρελάνουν μικρούς και μεγάλους – Στους κιν/φους 13/2

fiber

HONOR PocketVision: ένα app με δυνατότητες ΑΙ για τα άτομα με προβλήματα όρασης

fiber

Ultra Portable Bluetooth ηχείο με FM ραδιόφωνο

fiber