Image default
COSMOTE

Σεβίλλη – Ρόμα: Ο τελικός του UEFA Europa League έρχεται στην COSMOTE TV

Το UEFA Europa League ρίχνει «αυλαία» την Τετάρτη 31/5, με τον μεγάλο τελικό ανάμεσα σε Σεβίλλη και Ρόμα, που θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από την COSMOTE TV (22.00, COSMOTE SPORT 1HD & COSMOTE SPORT 4K). Ο απεσταλμένος της COSMOTE TV στη Βουδαπέστη, Σωτήρης Κωσταβάρας θα μεταφέρει ζωντανά όλα όσα συμβαίνουν στο «Πούσκας Αρένα», ενώ θα περιγράψει και το ματς. Παράλληλα, η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT θα συμπληρώνει το ρεπορτάζ μέσα από ειδική εκπομπή αφιερωμένη στον μεγάλο τελικό.

Στον δρόμο για τον τελικό, οι Σεβιγιάνοι, που έχουν βρει τον τρόπο να πρωταγωνιστούν στη διοργάνωση μετρώντας 6 κατακτήσεις, κατάφεραν να αποκλείσουν σπουδαίες ομάδες, όπως Γιουβέντους, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Φενερμπαχτσέ και Αϊντχόφεν. Λιγότερο δύσκολο, αλλά ιδιαίτερα απαιτητικό ήταν και το μονοπάτι των Ρωμαίων, που άφησαν εκτός, τις Λεβερκούζεν, Φέγενορντ, Σοσιεδάδ και Σάλτσμπουργκ. Οι δύο φιναλίστ, πέρα από την κούπα, θα αναμετρηθούν και για το εισιτήριο του UEFA Champions League της ερχόμενης σεζόν.

Η δημοσιογραφική κάλυψη των καναλιών COSMOTE SPORT

Την ημέρα του μεγάλου τελικού, η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT θα βρίσκεται στις επάλξεις με την εκπομπή «UEFA Europa League Final» (20.00, COSMOTE SPORT 1HD) και τους Στέφανο Αβραμίδη και Τόλη Χριστοφοράκη, οι οποίοι θα παρουσιάσουν όλο το ρεπορτάζ από τα «στρατόπεδα» των δύο ομάδων. Καλεσμένος στο στούντιο της εκπομπής θα είναι ο πρώην Πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική ομάδα, Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα της Ρόμα. Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης και την τελετή απονομής, η εκπομπή θα επιστρέψει (00.30) με τα καλύτερα στιγμιότυπα, εκτενές ρεπορτάζ και δηλώσεις των μεγάλων πρωταγωνιστών της βραδιάς.

Άλλα ενδιαφέροντα θέματα

Comments

Related posts

Ο Τζόρτζ Κλούνεϊ και το Catch-22 έρχονται στην COSMOTE TV

fiber

Apple iPhone 13 Pro Max 256Gb Black Άψογο Ελληνικό από Cosmote Εντός Εγγύησης10μήνες + Extras!

fiber

Βραβεία Grammy 2024: Η μεγαλύτερη βραδιά της μουσικής αποκλειστικά στην COSMOTE TV

fiber

Cosmote – Θέση εργασίας στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής

fiber

Νέα σειρά Samsung Galaxy S24: Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

fiber

Το περιεχόμενο του Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV μέσα από μία πολυετή συμφωνία

fiber