Image default
TECH

Επίδοση ρεκόρ για την κάμερα του Google Pixel 2

  • Written by Super User
  • Published in TECH

Επίδοση ρεκόρ για την κάμερα του Google Pixel 2

H DxOMark πιστοποιεί ότι η κάμερα του Google Pixel 2 και Pixel 2 XL καταφέρνει μία από τις καλύτερες επιδόσεις στον τομέα του imaging. 

H επίδοση που πέτυχε το Google Pixel 2 και το 2 XL είναι οι 98 πόντοι που είναι οι υψηλότεροι που έχουν σημειωθεί στα αντίστοιχα τεστ της DxOMark. H κάμερα των 12.2 Megapixel των νέων smartphones της Google έχει οπτικό και ψηφιακό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας, ενώ βελτιωμένη εμφανίζεται να είναι και η ποιότητα του βίντεο σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο του Google Pixel.

Ιδιαίτερη μνεία γίνεται και στο διπλό LED φλας της κάμερας, το οποίο βοηθά στη λήψη ποιοτικών φωτογραφιών κάτω από όλες τις συνθήκες φωτισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα στοιχεία του DxOMark, η κάμερα του Google Pixel 2 και 2 XL ξεπερνά σε σκορ ακόμα και τα αποτελέσματα που είχε φέρει το Samsung Galaxy Note 8 και το iPhone 8, τα οποία και είχαν φέρει μία ισοπαλία στα τεστ της κάμερας τους.

Μέχρι στιγμής, λοιπόν, τουλάχιστον σύμφωνα με τα δεδομένα του DxOMark, το Google Pixel και το Google Pixel 2 XL καταφέρνουν να στεφθούν οι κυρίαρχοι στο θέμα του imaging σε μία από τις πιο ανταγωνιστικές κατηγορίες. Μένει να δούμε εάν θα καταφέρει κάποιο άλλο μοντέλο να τα εκθρονίσει από την κορυφή.

Related posts

H Oculus παρουσιάζει ένα αυτόνομο κράνος Virtual Reality

fiber

Nova Fiber: Στρατηγική επένδυση πολλαπλών… ταχυτήτων!

fiber

Η New York Times εξαγόρασε το εθιστικό παιχνίδι λέξεων Wordle

fiber

Facebook: Το διπλό «χτύπημα» και οι 7 ώρες που απέδειξαν… την εξάρτησή μας από τα social media – Ποιοι επωφελήθηκαν

fiber

Η Intel θέλει να κάνει ακόμα πιο γρήγορη τη σύνδεση Wi-Fi

fiber

Η Starlink έχει αρκετούς δορυφόρους σε τροχιά για να ξεκινήσει την δοκιμαστική διανομή Internet

fiber