Image default
MARKET

Χωρίς σήμα τα κινητά στην περιοχή του Άγιου Ανδρέα στη Λευκωσία

Ελέγχους πραγματοποιεί από το πρωί το Τμήμα Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, το οποίο σε συνεργασία με τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, προσπαθεί να διαπιστώσει την αιτία των προβλημάτων έλλειψης σήματος κινητής τηλεφωνίας, που παρατηρείται στην περιοχή του Άγιου Ανδρέα στη Λευκωσία.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις της αργά το μεσημέρι η ΥΜΕΕ κα Βασιλική Αναστασιάδου, το πρόβλημα που παρουσιάστηκε δεν έχει καμιά σχέση με το σύστημα απενεργοποίησης κινητών τηλεφώνων που πρόκειται να εγκατασταθεί στις Κεντρικές Φυλακές. Όπως είπε, Λειτουργοί του Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, με επί τόπου επίσκεψη τους, διαπίστωσαν ότι ο εν λόγω μηχανισμός, ο οποίος βρίσκεται ήδη στον χώρο των Κεντρικών Φυλακών, δεν έχει όμως καν ενεργοποιηθεί και ως εκ τούτου, δεν σχετίζεται με το πρόβλημα που παρουσιάστηκε.

Related posts

#MinKseneronis και με τις σούπερ προσφορές της Lenovo δεν… ξενερώνουμε ποτέ!

fiber

Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου: Αναγκαία η τήρηση των κανόνων ψηφιακής ασφάλειας – 9 στα 10 κυπριακά νοικοκυριά έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο

fiber

LG NanoCell: Ρεαλιστικές εικόνες, αρμονική σχεδίαση και προηγμένα χαρακτηριστικά από τη νέα σειρά τηλεοράσεων 

fiber

H Lime βάζει τέλος σε 5 λανθασμένες πεποιθήσεις για τα ηλεκτρικά πατίνια

fiber

H AVM με τα νέα FritzBox, πρωταγωνιστεί στην IFA 2019!

fiber

Η LG με 14 νέα OLED μοντέλα προσφέρει μοναδική εμπειρία θέασης δίνοντας ζωή στον κινηματογράφο, τα αθλητικά και το gaming

fiber