Η Τεχνητή Νοημοσύνη σε διάφορους τομείς της σύγχρονης ζωής: Εκπαιδευτικά προγράμματα από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης

Related

Amazon: Τι δεν είπε ο Άντι Τζάσι στους μετόχους

Την καθιερωμένη επιστολή που στέλνει η Amazon προς τους μετόχους της χρησιμοποίησε ο Άντι Τζάσι φέτος για να υποστηρίξει τις δαπανηρές επενδύσεις της εταιρείας στην AI. Από τις 5.000 λέξεις της επιστολής όμως απουσίαζε ένα σημαντικό μέρος της επιχειρηματικής δραστηριότητας της Amazon: τα εκατομμύρια πωλητές που τροφοδοτούν την αγορά της. Η Amazon ιστορικά χρησιμοποιεί την

Νέα εποχή κυβερνοασφάλειας: Ποιο είναι το AI μοντέλο που φοβίζει ακόμη και τους δημιουργούς του

Η Anthropic περιορίζει την κυκλοφορία του νέου της μοντέλου Claude Mythos Preview, καθώς οι προηγμένες δυνατότητές του στον εντοπισμό και την εκμετάλλευση ευπαθειών εγείρουν σοβαρές ανησυχίες για την κυβερνοασφάλεια. AI με «επιθετικές» δυνατότητες: Το Claude Mythos Preview εντόπισε χιλιάδες κρίσιμες ευπάθειες και μπορεί να τις συνδυάζει και να τις «οπλοποιεί», σύμφωνα με την Anthropic .

Συναγερμός στις ΗΠΑ για το Mythos της Anthropic που αλλάζει όλα όσα ξέρουμε για την τεχνητή νοημοσύνη – Γιατί φοβούνται οι αγορές

Το Mythos, το νέο AI μοντέλο της Anthropic που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στο κοινό, βρίσκεται στο επίκεντρο συζητήσεων στις ΗΠΑ λόγω των προηγμένων δυνατοτήτων του στην ανάλυση και εντοπισμό ευπαθειών σε λογισμικά και ψηφιακές υποδομές. Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, το σύστημα μπορεί να εντοπίζει αδυναμίες σε λειτουργικά συστήματα και εφαρμογές με πολύ μεγαλύτερη

Meta AI: «Έκρηξη» downloads με το Muse Spark – Άνοδος 87% και είσοδος στο Top 10 των apps

FORTUNE GREECE 10/04/2026, 18:32 SHARE Η Meta βλέπει το στοίχημα της τεχνητής νοημοσύνης να αποδίδει, καθώς η νέα της εφαρμογή σημειώνει εκρηκτική αύξηση downloads και σκαρφαλώνει στις πρώτες θέσεις του App Store, ενισχύοντας τον ανταγωνισμό με το ChatGPT. Meta AI: Άνοδος downloads μετά το Muse Spark Ανταγωνισμός AI: ChatGPT, Claude και Google Gemini Η μάχη

Η σκοτεινή πλευρά της AI: Όταν το chatbot γίνεται «σύμμαχος» της υποχονδρίας

Chatbots όπως το ChatGPT μπορεί να ενισχύουν την υποχονδρία και το άγχος υγείας αντί να τα μειώνουν. Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι η συνεχής «επιβεβαίωση» από AI υπονομεύει τη θεραπευτική προσέγγιση σε διαταραχές όπως το OCD. Η συζήτηση για τους κινδύνους της AI επεκτείνεται πλέον και στην ψυχική υγεία, με σοβαρές ανησυχίες για «AI ψύχωση». Άσχημα

«Project Houdini»: Πώς η Amazon στοχεύει στην κατασκευή πάνω από 100 data centers ετησίως

FORTUNE GREECE 10/04/2026, 17:31 SHARE  Η Amazon επιχειρεί να μειώσει δραστικά τον χρόνο κατασκευής των data centers που στηρίζουν την τεχνητή νοημοσύνη, μεταφέροντας μεγάλο μέρος της διαδικασίας από το εργοτάξιο στο εργοστάσιο, μέσω του Project Houdini. Σε μια περίοδο όπου η ζήτηση για υποδομές τεχνητής νοημοσύνης εκτοξεύεται, η Amazon επενδύει σε έναν νέο τρόπο κατασκευής

Τεχνητή Νοημοσύνη: Το 47% των φοιτητών σκέφτεται να αλλάξει πτυχίο υπό τον φόβο του AI

FORTUNE GREECE 10/04/2026, 17:16 SHARE Ο φόβος για τις σαρωτικές αλλαγές που φέρνει η τεχνητή νοημοσύνη στην αγορά εργασίας αναδιαμορφώνει τα ακαδημαϊκά σχέδια της νέας γενιάς. Σχεδόν οι μισοί φοιτητές (47%) εξετάζουν το ενδεχόμενο να αλλάξουν κατεύθυνση σπουδών, ενώ το 16% το έχει ήδη κάνει λόγω των ανατροπών που φέρνει το AI. Οι φοιτητές σε

Ψηφιακός πόλεμος ΗΠΑ-Ιράν: Η άνοδος της «Slopaganda», τα AI βίντεο και οι Lego φιγούρες του Τραμπ

FORTUNE GREECE 10/04/2026, 16:31 SHARE Πώς η τεχνητή νοημοσύνη και τα social media δημιουργούν μια νέα μορφή προπαγάνδας που δεν στοχεύει στη λογική, αλλά στο συναίσθημα των χρηστών. «Slopaganda»: Ο όρος περιγράφει τη χρήση της παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης (Generative AI) για τη δημιουργία ψηφιακού «πολτού» (slop) με προπαγανδιστικό σκοπό, στοχεύοντας περισσότερο στο θυμικό και λιγότερο

Benchmark gate: παίζουν βρώμικα κάποιοι κατασκευαστές;

Τα σύγχρονα κινητά είναι απίστευτα γρήγορα, σχεδόν εξωπραγματικά. Για εμάς που δοκιμάζουμε συσκευές καθημερινά, αλλά και για εσάς που θέλετε να ξέρετε τι αγοράζετε, οι αριθμοί των benchmarks είναι το “ευαγγέλιο” της ταχύτητας. Είναι ένας τρόπος να δούμε με αποδείξεις πόσο ισχυρό είναι ένα τηλέφωνο. Τι γίνεται όμως όταν αυτοί οι αριθμοί είναι “πειραγμένοι”; Μια

Anthropic: Συναγερμός από τον Λευκό Οίκο – Προειδοποίησε τις τράπεζες για κυβερνοεπιθέσεις

Ανώτατοι αμερικανοί αξιωματούχοι κάλεσαν αυτή την εβδομάδα εκπροσώπους μεγάλων τραπεζών και τους προειδοποίησαν ότι το νέο μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης της Anthropic ανοίγει νέα εποχή στις κυβερνοεπιθέσεις. Την Τρίτη, η Anthropic ανακοίνωσε ότι δεν θα προχωρήσει σε ευρεία διάθεση του μοντέλου Mythos λόγω ανησυχίας ότι είναι υπερβολικά ικανό στο να εντοπίζει και να εκμεταλλεύεται κενά ασφάλειας

Το Galaxy Z Fold 8 αργεί

Ίσως χρειαστεί να κάνεις λίγη παραπάνω υπομονή φέτος για να πιάσεις στα χέρια σου το επόμενο αναδιπλούμενο της Samsung. Μετά από αρκετά χρόνια όπου η εταιρεία τηρούσε ένα πολύ συγκεκριμένο και σταθερό πρόγραμμα κυκλοφοριών, το 2026 φαίνεται πως φέρνει αλλαγές. Οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως το Galaxy Z Fold 8 αργεί, όπως και το ολοκαίνουριο

Και το όνομα αυτού: iPhone Ultra

Η Apple ετοιμάζεται να μπει στην αγορά των foldable συσκευών και οι τελευταίες πληροφορίες δείχνουν ότι δεν σκοπεύει απλώς να ακολουθήσει τον ανταγωνισμό, αλλά να τον ξεπεράσει. Το όνομα αυτού; iPhone Ultra. Αν και το όνομα ακούγεται κάπως ασυνήθιστο για τα δεδομένα της εταιρείας, οι λεπτομέρειες που διέρρευσαν για την κατασκευή και την μπαταρία του

Share

Ο 2ος κύκλος διαδικτυακών εκπαιδευτικών προγραμμάτων για την τεχνητή νοημοσύνη και τις εφαρμογές της, που διοργανώθηκε από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης & Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ) στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Κόμβου Ψηφιακής Καινοτομίας Smart Attica, ολοκληρώθηκε με επιτυχία τον Μάρτιο. Με τέσσερα εξειδικευμένα προγράμματα, κάλυψε κρίσιμους τομείς της σύγχρονης ζωής και επιχειρηματικότητας, προσελκύοντας περισσότερους από 250 συμμετέχοντες ανά εκδήλωση.

Τα προγράμματα του ΕΚΤ εστίασαν στην Καινοτομία, τη Φιλοσοφία, τα Χρηματοοικονομικά και τον Δημόσιο Τομέα, απευθυνόμενα σε μεγάλες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, startups, spinoffs, οργανισμούς και φορείς που επιδιώκουν την ενίσχυση των ψηφιακών τους ικανοτήτων.

Διακεκριμένοι ομιλητές από τον ερευνητικό, τον ακαδημαϊκό και τον επιχειρηματικό χώρο ανέλυσαν τον αντίκτυπο της τεχνητής νοημοσύνης και των νέων τεχνολογιών στην επιχειρηματικότητα, αναδεικνύοντας το καινοτομικό δυναμικό τους. Παρουσιάστηκαν πρακτικές εφαρμογές, συζητήθηκαν οι ηθικές και κοινωνικές διαστάσεις της ΤΝ, εξετάστηκαν case studies και αναλύθηκαν οι μελλοντικές προοπτικές του τομέα.

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα: “Τεχνητή Νοημοσύνη & Καινοτομία: Από την επιστημονική έρευνα στην επιχειρηματική υλοποίηση”

Το πρώτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του κύκλου είχε ως στόχο την ενίσχυση των δεξιοτήτων στην αξιοποίηση των τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης, δίνοντας έμφαση στη γεφύρωση της επιστημονικής έρευνας με τις πραγματικές επιχειρηματικές εφαρμογές.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από τη Δρα Μαρία Μαλαγκονιάρη, Σύμβουλο Καινοτομίας Smart Attica EDIH στο ΕΚΤ, η οποία ανέδειξε τον ραγδαίο μετασχηματισμό του κλάδου λόγω των νέων τεχνολογιών. Τόνισε τον ρόλο της τεχνητής νοημοσύνης ως καταλύτη της επιχειρηματικότητας, επισημαίνοντας τη σημασία της ορθής εφαρμογής της μέσα από ένα δυναμικό οικοσύστημα καινοτομίας και ένα δομημένο πλαίσιο εκπαίδευσης.

Στη συνέχεια, ο Αντώνης Αγγελάκης, Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης, παρουσίασε βασικές έννοιες της τεχνητής νοημοσύνης και ανέλυσε τις προοπτικές της στην οικονομία και τον τεχνολογικό ανταγωνισμό, καθώς και τις προκλήσεις που συνοδεύουν την εφαρμογή της.

Ο Πάρις Χρυσός, Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Τεχνολογιών Ψηφιακής Βιομηχανίας στη Σχολή Θετικών Επιστημών του ΕΚΠΑ, επεξήγησε κρίσιμες έννοιες της τεχνητής νοημοσύνης και της Generative AI, εστιάζοντας στους κινδύνους που προκύπτουν από τη χρήση τους.

Ο Βασίλης Νικολόπουλος, Chief Technology Officer & Co-founder της Avokado, παρουσίασε πρακτικές εφαρμογές της τεχνητής νοημοσύνης στην επιχειρηματικότητα, αναδεικνύοντας τον ρόλο της στην εμπορική τοποθέτηση προϊόντων.

Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Δρίβας, Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, ανέλυσε τις προκλήσεις και ευκαιρίες στην κατοχύρωση πνευματικών δικαιωμάτων για τεχνολογικά επιτεύγματα.

Τέλος, ο Δρ Γεώργιος Φερετζάκης, Συνιδρυτής της Securagen.ai και Ερευνητής στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης, παρουσίασε ζητήματα προστασίας δεδομένων, αναδεικνύοντας τις βασικές απειλές και προκλήσεις που απορρέουν από τη χρήση μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης.

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα: “Τεχνητή Νοημοσύνη & Φιλοσοφία: Από την ανθρώπινη σκέψη στη μηχανική μάθηση”

Το δεύτερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα επικεντρώθηκε στα φιλοσοφικά ερωτήματα που προκύπτουν από την τεχνητή νοημοσύνη  και τις εφαρμογές της στην καθημερινή ζωή.

Την εκδήλωση χαιρέτισε η Δρ Μαρία Μαλαγκονιάρη, Σύμβουλος Καινοτομίας Smart Attica EDIH, η οποία έθεσε τα κεντρικά φιλοσοφικά ζητήματα που διερεύνησε το πρόγραμμα.

Ο πρώτος ομιλητής, Παναγιώτης Πανταζάκος, Καθηγητής στο Τμήμα Φιλοσοφίας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ, ανέδειξε τον ρόλο της φιλοσοφίας ως ηθικού και κριτικού αντιλόγου απέναντι στην τεχνολογική πρόοδο, με στόχο τη διασφάλιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την προαγωγή του ανθρωπισμού.

Στη συνέχεια, η Μαρία Χωριανοπούλου, Επίκουρη Καθηγήτρια Πρακτικής Φιλοσοφίας & Ιατρικής Ηθικής στο Τμήμα Φιλοσοφίας του ΕΚΠΑ, ανέπτυξε τις βασικές αρχές της ανθρωποκεντρικής τεχνητής νοημοσύνης, αναλύοντας ηθικά διλήμματα που σχετίζονται με τη διαφάνεια και την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Παράλληλα, πρότεινε κατευθύνσεις για την υπεύθυνη ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης.

Ο Άλκης Γούναρης, Μεταδιδακτορικός Ερευνητής & Διδάσκων στο Τμήμα Φιλοσοφίας του ΕΚΠΑ, παρουσίασε τις δυναμικές της συνεργασίας μεταξύ ανθρώπων και μηχανών, ενώ ο Δημήτρης Μελίδης, Δικηγόρος, MSc, Υποψήφιος Διδάκτωρ και Διδάσκων στο πρόγραμμα «Ψηφιακά Δικαστικά Συστήματα και Τεχνοηθική» του ΕΚΠΑ, εστίασε στη βιοηθική και στα διλήμματα που προκύπτουν από τη σχέση τεχνολογίας και νομικών κανόνων.

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα: “Τεχνητή Νοημοσύνη & Χρηματοοικονομικά: Από την επιχειρηματική ιδέα στην οικονομική υλοποίηση”

Το τρίτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα επικεντρώθηκε στην αξιοποίηση των τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης στον τομέα των χρηματοοικονομικών.

Την εκδήλωση προλόγισε η Δρ Μαρία Μαλαγκονιάρη, Σύμβουλος Καινοτομίας Smart Attica EDIH, επισημαίνοντας ότι το πρόγραμμα θα εξετάσει τη χρήση της μηχανικής και βαθιάς μάθησης στην πρόβλεψη χρηματοοικονομικών τάσεων, την παροχή έξυπνων συμβουλευτικών υπηρεσιών και την καταπολέμηση της οικονομικής απάτης.

Ο Βασίλειος Πλακανδάρας, Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΔΠΘ, ανέπτυξε τις βασικές έννοιες της μηχανικής και βαθιάς μάθησης, ενώ παρουσίασε την εξάπλωση των τεχνολογιών Fintech στην Ευρώπη και την ελληνική αγορά. Επιπλέον, ανέδειξε τα πλεονεκτήματα της υιοθέτησης αυτών των τεχνολογιών και τις αναδυόμενες τάσεις στον χώρο των χρηματοοικονομικών.

Ο Χρήστος Καλλανδράνης, Επίκουρος Καθηγητής Χρηματοοικονομικής στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, μίλησε για τα ψηφιακά νομίσματα, αναλύοντας τα δυνητικά οφέλη, τους κινδύνους και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο κανονιστικό πλαίσιο που διέπει τη χρήση τους στο τραπεζικό σύστημα.

Την εκδήλωση ολοκλήρωσε ο Δρ Απόστολος Κατσαφάδος, Οικονομικός Σύμβουλος και Διδάσκων Χρηματοοικονομικής στο ΟΠΑ, ο οποίος παρουσίασε πέντε βασικές κατηγορίες τεχνητής νοημοσύνης με υψηλή δυναμική στον επιχειρηματικό κόσμο. Αναφέρθηκε στις επιδράσεις τους στους εργαζόμενους και παρουσίασε case studies που αναδεικνύουν τα ουσιαστικά οφέλη της τεχνητής νοημοσύνης για τις επιχειρήσεις.

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα: “Τεχνητή Νοημοσύνη & Δημόσιος Τομέας: Από τη διακυβέρνηση στις ψηφιακές υπηρεσίες των πολιτών”

Το 4ο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το οποίο ολοκληρώνει τον συγκεκριμένο κύκλο, είχε ως κεντρική θεματική την ψηφιακή διακυβέρνηση και τις ψηφιακές υπηρεσίες προς τους πολίτες.

Στον χαιρετισμό της, η Δρ Μαρία Μαλαγκονιάρη, Σύμβουλος Καινοτομίας στο Smart Attica EDIH, τόνισε τα οφέλη και τις δυνατότητες βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών, αλλά και τους κινδύνους, καθώς και τις νομικές και ηθικές προκλήσεις που μπορεί να προκύψουν από την υιοθέτηση τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης.

Ο Χαράλαμπος Χρυσομαλλίδης, Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οργανισμών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, ανέδειξε τις θεωρητικές δυνατότητες που ανοίγονται για τη δημόσια διοίκηση και επικεντρώθηκε στην ελληνική περίπτωση. Παρουσίασε εφαρμογές του ευρύτερου δημόσιου τομέα που έχουν μειώσει τη γραφειοκρατία και έχουν αναβαθμίσει τις υπηρεσίες προς τους πολίτες, ενώ αναφέρθηκε και στις προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπιστούν, προτείνοντας τρόπους παρέμβασης.

Ο Χρήστος Κοκκάλας, Προϊστάμενος του Τμήματος Καινοτομίας και Βέλτιστων Πρακτικών στη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών, παρουσίασε τις δυνατότητες και τους περιορισμούς της τεχνητής νοημοσύνης για τη δημόσια διοίκηση. Αναφέρθηκε στο θεσμικό πλαίσιο σχεδιασμού πολιτικής για την τεχνητή νοημοσύνη, στις συστάσεις και οδηγίες για την υιοθέτησή της, στους βασικούς πυλώνες στήριξης και στους μηχανισμούς παρακολούθησης της αποτελεσματικότητας και της ηθικής της τεχνητής νοημοσύνης.

Ο Ιωάννης Κωτσής-Γιανναράκης, Συνεργάτης της Δ/νσης Ψηφιακού Μετασχηματισμού & Ψηφιακών Ικανοτήτων στην ΕΔΥΤΕ, παρουσίασε την νέα πρωτοβουλία AI4PS. Τέλος, ο Μιχάλης Ηγουμενίδης, Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών, εστίασε στη χρήση της ΑΙ στα πρωτόκολλα λήψης κλινικών αποφάσεων, αναδεικνύοντας τη σημασία της για την φροντίδα των ασθενών.

Τις τέσσερις εκδηλώσεις του κύκλου συντόνισε η Κωνσταντίνα Κωνσταντίνου από το ΕΚΤ, Σύμβουλος Καινοτομίας & Επικοινωνίας στο Smart Attica EDIH, η οποία ανέλαβε και την παρουσίαση των ερωτήσεων του κοινού προς τους ομιλητές. Επιπλέον, στο τέλος κάθε εκπαιδευτικού προγράμματος, ανέλυσε και ανέδειξε τα πιο σημαντικά σημεία από τις ομιλίες, κάνοντας μια συνολική ανακεφαλαίωση.

Ο κόμβος Smart Attica EDIH

Ο Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας Smart Attica (Smart Attica EDIH), ο πρώτος Κόμβος για την Τεχνητή Νοημοσύνη στην Ελλάδα, επικεντρώνεται στον ψηφιακό μετασχηματισμό των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων και οργανισμών με στόχο την ενίσχυση της ψηφιακής τους ωριμότητας.

Ο Κόμβος Smart Attica παρέχει υπηρεσίες, οι οποίες βασίζονται στην τεχνογνωσία του Κόμβου, την Τεχνητή Νοημοσύνη, τα Μεγάλα Δεδομένα, την Υπολογιστική Υψηλών Επιδόσεων, την Τεχνολογία 5G και την Κυβερνοασφάλεια.

Σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό και σε σύμπνοια με το πανευρωπαϊκό δίκτυο των European Digital Innovation Hubs, ο Κόμβος υποστηρίζει επιχειρήσεις και οργανισμούς σε τρεις κρίσιμους τομείς της ελληνικής οικονομίας: Ενέργεια & Περιβάλλον (Energy & Environment), Εφοδιαστική Αλυσίδα & Μεταφορές (Supply Chain & Mobility), Πολιτισμός & Τουρισμός (Culture & Tourism).

Η κοινοπραξία του κόμβου Smart Attica EDIH αποτελείται από 17 εταίρους στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και το ΕΚΤ, και συντονίζεται από το Digital Innovation Hub (ahedd) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος». Η τεχνογνωσία και οι ρόλοι των εταίρων, που προέρχονται από τον ερευνητικό, ακαδημαϊκό, επιχειρηματικό και τραπεζικό/ χρηματοοικονομικό τομέα, εγγυώνται την ενδυνάμωση των οργανισμών, προσφέροντας ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών.

Το ΕKT, αξιοποιώντας την εμπειρία και το ρόλο του στο εγχώριο σύστημα καινοτομίας καθώς και τις συνέργειες που δημιουργούνται με έργα και δράσεις που ήδη υλοποιεί, προσφέρει ένα πλέγμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών δικτύωσης, συμβουλευτικής καθοδήγησης, πληροφόρησης και εκπαίδευσης, προκειμένου να συμβάλλει στη βελτίωση της καινοτομικής και ψηφιακής ικανότητας επιχειρήσεων και οργανισμών, στην ωρίμανση και ανάπτυξη καινοτόμων ιδεών, προϊόντων και υπηρεσιών.

Η Nova παρουσιάζει το νέο Nova Kids Watch 2

Η Nova  παρουσιάζει το νέο Nova Kids Watch 2, ένα σύγχρονο smartwatch ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη λύση που συνδυάζει τεχνολογία, ασφάλεια και ευκολία χρήσης, προσφέροντας στους γονείς σιγουριά στην καθημερινότητα και στα παιδιά μια ελεγχόμενη και ασφαλή ψηφιακή εμπειρία. Ασφαλής επικοινωνία με γονικό έλεγχο Το smartwatch

Η Nova παρουσιάζει το νέο Nova Kids Watch 2: Ασφάλεια, επικοινωνία και ελεγχόμενη τεχνολογία για παιδιά

Η Nova  παρουσιάζει το νέο Nova Kids Watch 2, ένα σύγχρονο smartwatch ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη λύση που συνδυάζει τεχνολογία, ασφάλεια και ευκολία χρήσης, προσφέροντας στους γονείς σιγουριά στην καθημερινότητα και στα παιδιά μια ελεγχόμενη και ασφαλή ψηφιακή εμπειρία. Ασφαλής επικοινωνία με γονικό έλεγχο Το Nova