Image default
MOBILE

Unboxing και hands-on με το Foneng Single Bluetooth ακουστικό BL01

Ένα

ακουστικό Bluetooth

όλοι γνωρίζουμε ότι πρόκειται για ένα αξεσουάρ, το οποίο κυριολεκτικά μπορεί να σας λύσει τα χέρια. Σε περίπτωση μάλιστα που βρίσκεστε διαρκώς σε κίνηση λόγω της πολυάσχολης καθημερινότητά σας, τότε σίγουρα με ένα Bluetooth ακουστικό θα αισθάνεστε την απόλυτη αίσθηση της ελευθερίας. H

Foneng

που είναι γνωστό ότι παίρνει «άριστα» στα ποιοτικά προϊόντα που σχετίζονται με τις mobile συσκευές μας, σχεδίασε ένα ΒΤ ακουστικό διαφορετικό από όλα τα άλλα, καθώς δανείζεται στοιχεία από τη φιλοσοφία των

true-wireless stereo in-ear

ακουστικών και τα ενσωματώνει σε ένα εκπληκτικό

hands-free Bluetooth!

Το BL01 είναι ένα ακουστικό, το οποίο συνοδεύεται από μια charging θήκη, η οποία μπορεί να προσφέρει τεράστια άνεση και ευκολία, καθώς το μόνο που έχετε να κάνετε σε περίπτωση που… «ξεμείνετε» είναι να το φορτίσετε, τοποθετώντας το μέσα στη θήκη. H επαναφορτιζόμενη θήκη διαθέτει μπαταρία με χωρητικότητα στα 150mAh, ενώ η μπαταρία που βρίσκεται στο ακουστικό ανέρχεται στα 35mAh! Πρακτικά αυτό μεταφράζεται σε περίπου 4 ώρες ομιλίας ή αναπαραγωγής μουσικής, με την πρόταση της Foneng που βρήκαμε στο tsialios.gr να προσφέρει αρκετή αυτονομία, ακόμη και για τους πιο heavy-duty χρήστες! Η δε μεταλλική επαφή πιστοποιεί ότι το ακουστικό θα «κουμπώσει» εύκολα μέσα στη θήκη φόρτισης.

Το ΒΤ ακουστικό BL01 υποστηρίζει

Bluetooth 5.0,

καθώς επίσης και ειδική λειτουργία μείωσης εξωτερικού θορύβου, έτσι ώστε να μιλάτε και να ακούτε τους συνομιλητές σας ακόμη και εάν στο περιβάλλον επικρατεί… ένας μικρός χαμός!

Ανθεκτικό, πανάλαφρο και με κομψό design

που εύκολα κερδίζει τα βλέμματα, το Bluetooth ακουστικό BL01 προσφέρει επίσης

λειτουργία αφής

στο ακουστικό, η οποία επιτρέπει την αποδοχή – τερματισμό των τηλεφωνικών σας κλήσεων ή την εναλλαγή των τραγουδιών. Εύκολα, γρήγορα και απλά, η ευκολία χειρισμού ανήκει στα “plus” της ξεχωριστής πρότασης της Foneng.



Το καλύτερο βέβαια σας το αφήσαμε για το… τέλος, καθώς το ακουστικό BL01 θα το βρείτε στο

tsialios.gr

με σούπερ προνομιακή τιμή (μόλις) στα

€24.90

από €29.90, οπότε εάν αναζητάτε ένα ποιοτικό high-tech BT ακουστικό, τότε η επιλογή του BL01 είναι μια κορυφαία επιλογή!

Related posts

Unboxing και hands-on με το TCL 20 5G!

fiber

Φανερώθηκε το Moto X40 με SD 8 Gen 2 και οθόνη OLED 165 Hz, το Moto G53 γίνεται το φθηνότερο 5G τηλέφωνο

fiber

To motorola one hyper μεγιστοποιεί τις εμπειρίες σας

fiber

Έρχεται το Samsung Galaxy J2 (2018) με entry-level specs

fiber

Και το Youtube μειώνει την ποιότητα των streams στην Ευρώπη

fiber

H Samsung αποκαλύπτει νέους αισθητήρες για την σειρά ISOCELL Vizion

fiber