Log in

Το Facebook θα σας δίνει σύντομα περιθώριο 10 λεπτών για να σβήσετε ένα μήνυμα για το οποίο μετανιώσατε

 

FacebookΗ δυνατότητα unsend μηνυμάτων στο Facebook φτάνει σύντομα σε όλους τους χρήστες του. Ωστόσο, θα υπάρχει ένα περιθώριο 10 λεπτών για να πάρετε πίσω το μήνυμα για το οποίο έχετε μετανιώσει.

To The Verge διαπίστωσε ότι το χαρακτηριστικό "έρχεται σύντομα" σε μία λίστα με τα νέα χαρακτηριστικά που φέρνει η έκδοση 191.0 του Messenger για iOS.

Τον Απρίλιο, σε μία αποκάλυψη του site TechCrunch, είχαμε μάθει ότι το Facebook είχε διαγράψει κρυφά μηνύματα που είχαν αποσταλεί από τον Mark Zuckerberg και άλλα στελέχη του από τα inboxes χρηστών. Τότε από το Facebook είχαν σημειώσει ότι είχαν κάνει κάτι τέτοιο για θέματα εταιρικής ασφάλειας, μετά το hacking στη Sony Pictures το 2014. Εν μέσω πάντως του σκανδάλου Cambridge Analytica, το Facebook είχε υποσχεθεί να ανοίξει τη λειτουργία σε όλους.

Τώρα, που φαίνεται ότι το χαρακτηριστικό είναι έτοιμο να λανσαριστεί, περιμένουμε να δούμε πώς ακριβώς. Για παράδειγμα, αν θα ενημερώνει το Facebook τον παραλήπτη ότι έχει διαγραφεί ένα μήνυμα ή όχι. Μάλλον πολύ σύντομα θα γνωρίζουμε και τις λεπτομέρειες...

 
Last modified onThursday, 08 November 2018 15:56

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.